همه چیز در باره کناف (Knauf)

مرجع اطلاعات متنی ـ تصویری ـ ویدئویی کناف کاری

همه چیز در باره کناف (Knauf)

مرجع اطلاعات متنی ـ تصویری ـ ویدئویی کناف کاری

کف کاذب

کف کاذب از محصولات دوران صنعتی و مدرن ساختمان سازی به شمار می رود اما نکته قابل توجه این است که بر اساس آثار به دست آمده از دوران کهن بویژه از روم و ایران ، این حقیقت روشن می گردد که در دوران کهن و در میان تمدن های پیشرفته آن زمان نیز از کف البته مسلما با نامی دیگر در بناهای خود استفاده می کرده برای این گفته نیز مستندات تاریخی بسیاری از تمدن کهن به دست امده  و این بیانگر اهمیت وجود کف کاذب در صنعت ساختمان سازی آن دوران  و روشن کننده نقش پر رنگ کف کاذب در آن دوران بوده است . کف  به منظور افزایش ارتفاع محیط مورد نظر و برای عبور تاسیسات ساختمانی و برق و هر آنچه قصد پنهان کردن آن و البته دسترسی آسان به آن را در آینده داریم به کار می رود . کف این قابلیت را دارا می باشد که به سبک سازی ساختمان و کاهش وزن آن مبادرت کند . کاربرد کف در مکان هایی چون اتاق سرورها ، کنترل و کامپیوتر و … می باشد که عبور تاسیسات و کابل های برق در آن محیط زیاد است .ابعاد استاندارد  کف کاذبها 50*50 و 60*60 و 60*120 می باشد .
انواع کف کاذب  از لحاظ کاربردی :

1. مخصوص سبک سازی ساختمان

2. مخصوص نصب گرمایش کف و کاهش رطوبت

3. مخصوص انتقال آب های سطحی -خاک و ماسه

4. مخصوص پوشاندن تاسیسات

 

کف کاذب به منظور کاهش وزن ساختمان و سبک سازی :

این نوع کف  نیاز به زیرسازی ندارد و از طریق چسب بتن روی طبقات بتنی نصب می شود . در این کف  از چوب فشرده ، گرانیت ، تایل سنگ و مرمر مصنوعی استفاده می شود .

مزایای این کف کاذب :

قابلیت تنطیم محوری روی پایه ها و شیب

عایق صوتی

حذف صدای انعکاس

مقاومت در برابر بارهای جانبی بدون احتیاج به استرینگر و …

 

کف کاذب به منظور نصب سیستم گرمایش :

عمدتا از جنس پارکت و HPI و چوب پنبه و سرامیک می باشد . این کف در کشورها و مناطق سردسیر کاربرد بیشتری دارد زیرا لوله کشی آب  گرم از کف رد می شود.

مزایای این کف :

عایق صوتی

مقاومت در برابر رطوبت

مقاومت در برابر حشرات موذی

کف به منظور انتقال آب های سطحی :

کاربرد این کف  در سالهای ورزشی ، مراکز بارانی و شن خیز و … می باشد . شکل این کف کاذب مشبک یا درزدار است . پرکاربرد ترین مکان برای استفاده از این کف کاذب در کارخانه ها می باشد و این کف کاذب ثابت بوده .

مزایای این کف  :

مقاومت در برابر پیری و خستگی مواد

مقاومت در برابر رطوبت

مقاومت در برابر شرایط آزاد

مقاومت بالا در برابر مواد اسیدی و قلیای

کف مخصوص پوشاندن تاسیسات :

این نوع کف  از جنس PVC و سنگ مصنوعی است و در مکان هایی که دارای کابل و شبکه کامپیوتر است بسیار پر کاربرد می باشد و قابلیت جابجایی دارد  و متداول ترین آن کف کاذب الومینیومی است .

مزایای این کف  :

ضد الکتریسیته ساکن

مقاومت در برابر آتش سوزی تا یک ساعت

تحمل غلطاندن در حدود یک تن بر هر تایل کف کاذب

کاربردها و مزایای کنونی کف کاذب در محیط های مختلف :

امکان پنهان سازی

دسترسی آسان در آینده

کاهش وزن ساختمان

عبورتاسیسات برق

بالا بردن ارتفاع و …

محیط های پر کاربرد کف : اتاق سرورها ، اتاق های کامپیوتر ،اتاق های کنترل و فرمان و … .

اجرای کف کاذب و آینده رو به پیشرفت کف کاذب

کف کاذب با توجه به نیاز بازار تهیه و تولید می شود  و ابعاد متداول کف کاذب عبارت است از 50*50 ،60*60 و کف کاذب 60*120 است . اهمیت کف کاذب در ساختمان سازی امروز به دلیل نقشی است که کف کاذب در پوشاندن تاسیسات و کابلهای ساختمانی اجرا می کند به همین دلیل به اهمیت اجرای کف کاذب در ساخت و ساز روز به روز افزوده شده و در اکثر اتاق های فرمان ، کنترل و مراکز کامپیوتری و … به نصب و اجرای کف کاذب پرداخته  . جدا از کاربرد پوشاندن تاسیسات نوعی از کف کاذب وارد بازار گردیده که به منظور انتقال گرمایش و کاهش رطوبت دما کاربرد دارد .کف کاذب و اجرای کف کاذب از دیرباز در ساختمان سازی کاربرد داشته است و در بناهای برجای مانده از یونان و روم باستان آثار متعددی از کف کاذب و اجرای کف کاذب یافت گردیده است . کف کاذب کفی است که متمایز از کف اصلی ساختمان است و برای همین کاذب نامیده می شود که البته در دوران کهن با این نام شناخته نمی شده و حتما مصارف دیگری جز مصارف کنونی برای آن قابل تصور بوده است .

کف کاذب از لحاظ کاربردی متعدد است و به انواع زیر قابل تقسیم بندی می باشد  :
اجرای کف کاذب مخصوص نصب گرمایش کف و کاهش رطوبت
کف کاذب به جهت پوششاندن تاسیسات
کف کاذب مخصوص سبک سازی ساختمان
اجرای کف کاذب به جهت انتقال آب های سطحی
کف کاذب متشکل ازسه قطعه تایل ، پایه و استرینگر است که برای کاربرد بهتر مناسب است که نسوز باشد .

مزایای استفاده و اجرای کف کاذب :
استحکام بالادر برابر زلزله
مقاومت بالا در برابر ضربات محیطی
قابلیت شستشو و ضدعفونی شدن
عدم جذب آلاینده های محیطی
عایق حرارت
مقاوم در برابر الکتریسیته ساکن
امکان انتقال سریع کف کاذب به محلی دیگر
جلوگیری از اعمال بار مرده ناشی از کف سازی سنتی
کاهش وزن ساختمان

بالا بردن سطح محیط و ….


کف کاذب الومینیومی

کف کاذب الومینیومی مجموعه ای از پالت های الومینیومی با کف پوش پی وی سی و پایه های فولادی و آلومینیومی است که پایه های ان  روی سطح کف بتنی اصلی نصب شده وبعد از نصب پالت های آلومینیومی بر روی انها یک کف بالای سطح اصلی بتنی ایجاد می شود که به منطور فضا سازی بین دو سطح اصلی و کاذب برای جا دادن خطوط مکانیکی ، لوله کشی ، کابل های برق و  تهویه هوای محیط است .
اجرای کف کاذب و پایه های کف کاذب با توجه به میزان بار اعمال شده طراحی می شود . کف کاذب دارای سیستم قفل کن مهره به مهره 10000NM (کشتاور جانبی در زمان حمل بار تا تنظیم ارتفاع به منظور جلوگیری از تغییرارتفاع در طول زمان می باشد ) . انواع  مختلف کف کاذب در بازار موجود می باشد که برخی از این کف کاذب ها از کیفیت لازم و تحمل بار کافی و استاندارد برخوردار نمی باشند برای همین در انتخاب کف کاذب باید دقت لازم را مبذول داشت تا از دوباره کاری و اتلاف وقت و انرژی جلوگیری به عمل اید و با یک انتخاب مناسب می توان کار خود را تا سالها تضمین نمود .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.