همه چیز در باره کناف (Knauf)

مرجع اطلاعات متنی ـ تصویری ـ ویدئویی کناف کاری

همه چیز در باره کناف (Knauf)

مرجع اطلاعات متنی ـ تصویری ـ ویدئویی کناف کاری

بار مجاز سقف کاذب



در هر متر مربع از سطح سقف کاذب ، می توان بار های نقطه ای با وزن حداکثر 5 ‏کیلوگرم را مستقیما به صفحه گچی متصل نمود (توضیح این که فاصله مرکز ثقل دو عدد بار تفطه ای مجاور باید از 100 ‏سانتیمتر بیشتر باشد). الحاقاتی با وزن یبش از مقدار مذکور باید با آویزگیری مستقل از سقف کاذب ، مستقیما توسط سقف اصلی تحمل شوند. برای نصب الحاقات به سقف کاذب کناف ، عوامل اتصال متنوعی در دسترس است که می توانید از بازار خریداری نمایید.

نکات فنی : در صورتی که الحاقاتی مانند روشنایی های سقفی به طور گسترد ‏در سطح سقف کاذب نصب شوند، باید دهانه مجاز سقف کاذب با در نظر گرفتن بار اضافه تعیین شود.
بارگذاری در سقف با حد حریق

‏در کلیه ساختار های دارای کد حریق (به جز در ساختار سقف زیر سقف)، اتصال بار به سقف کاذب مجاز نبود  ‏و هر گونه بار فقط باید به سقف اصلی متصل گردد.
اتصال دیوار به سقف

‏اتصال دیوار های خشک به سقف کاذب دارای کد حریق باید به نحوی باشد که در صورت فروریزی دیوار بر اثر حریق، نیروی اضافه ای از سوی دیوار به سقف وارد نشود. در این رابطه راه حل های زیر وجود دارد:
 لایه های پوششی دیوار نباید به رانر سقف متصل شوند لیکن باید تا سقف کاذب ادامه یافته و کاملا به آن بچسبند و درزگیری شوند.

‏در صورتی که دیوار دارای کد حریق باشد، اتصال آن به سقف کاذب در صورتی مجاز بوده ‏که سقف کاذب با کد حریق حداقل برابر با آن طراحی شود.


تعیین وزن سقف کاذب کناف بر اساس نوع پوشش کاری

برای تعیین وزن سقف کاذب کناف از نمودار زیر استفاده می شود. ابتدا نوع پوشش سقف کاذب را در محور افقی در نظر گرفته سپس خظی را عمود بر محور مورب می کنیم محل تلاقی این دو خط یک نقطه روی محور عمودی به ما می دهد که با اتصال آن به محور عمودی وزن پانل و زیرسازی تعیین می شود.
به عنوان مثال وزن یک متر مربع سقف کاذب کناف با یک لایه پانل کناف به ضخامت 12.5 میلیمتر تقریبا برابر با 15 کیلوگرم بر متر مربع می باشد.
برای سایر پانل ها نیز می توان این ارقام را محاسبه نمود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.